Zowel online als offline begeleiding mogelijk

Teamuitje vergroot je veiligheid

U zoekt een leuk en educatief teamuitje:

  • Welke maatregelen neem je om je eigen veiligheid te vergroten?
  • Wat doe je als een klant verbaal maar ook fysiek agressief wordt?
  • Hoe handel je bij een bedreiging?

Wilt u in de vorm van een teamuitje kennis maken met het vergroten van uw veiligheid? Kijk dan bij vergroot je veiligheid

Artikel TvD Juni 2016Agressie in de Dierenartspraktijk

Wat is het?

Een interactief fysiek teamuitje (onderdeel van uw eigen uitgebreidere teamdag?) waarbij het accent ligt op het vergroten van je eigen fysieke veiligheid. Tijdens het teamuitje leer je de basale technieken van jezelf in veiligheid stellen door gebruik te maken van technieken uit het Israëlische verdedigingssysteem Krav Maga. Het scenario is dat verbale de-escalatie niet meer tot de mogelijkheden behoort. Het komt aan op fysieke weerbaarheid en zelfvertrouwen. De training wordt verzorgd door Experts in Krav Maga.
Wilt u weten hoe u ook effectief verbaal kan de-escaleren? Dan is de praktijktraining
vergroot je veiligheid’ op de praktijk wat voor uw team.

Waarom dit programma?

Bent u voornemens een teamuitje te organiseren dan zijn er vele mogelijkheden. Wij willen u en uw mensen graag kennis laten maken met de mogelijkheid om uw eigen veiligheid en die van uw medewerkers te vergroten, dat kan namelijk! Fysiek en verbaal geweld is helaas steeds meer orde van de dag. Het is goed om te weten wat u wel en juist niet moet doen. Dit teamuitje is leuk, spannend, leerzaam en bovenal zinvol.

Ons motto is ‘U kunt beter weten wat u moet doen en het nooit nodig hebben dan niet weten wat u moet doen en het nodig hebben

Voor wie?

Voor iedere praktijk die een teamuitje wil organiseren en daar een fysiek component aan wil toevoegen. Iedereen kan meedoen, elke leeftijd en elk fysiek gestel. Het is vooral ook voor diegenen die naast gezelligheid en plezier ook wat willen leren.

Programma

De opbouw van de twee uur ziet er als volgt uit;

Fysieke empowerment bij escalatie:

  • De-escalerende fysieke handelingen en weringtechnieken
  • Bevrijdingstechnieken
  • Stoot- en traptechnieken
  • Verdedigingstechnieken tegen fysieke aanvallen op uzelf
  • Groepsdynamiek, teambuilding, teaminteractie en inspanning

Duur

2 uur

Locatie & Datum:

U regelt een gymzaal bij u in de buurt en wij de benodigde materialen. Datum uiteraard in overleg.

Aanvullende informatie:

Spaarne Veterinair biedt in samenwerking met TryForce op maat gemaakte programma’s in conflicthantering, zelfverdediging.
Krav Maga expert level instructeur Elkan van Dijk verzorgt de training.

Wat kost het:

€495, exclusief btw. Exclusief reiskosten

Dit artikel omschrijft een geweldsincident in het Tijdschrift voor Diergeneeskunde Februari 2016
Geweld in de Praktijk februari 2016 KNMvD

Onze Testimonials

Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.

Spaarne Coaching

Anna van burenlaan 60
2012SM Haarlem
info@spaarneveterinair.nl
06-45075993

Aanmelden nieuwsbrief