Zowel online als offline begeleiding mogelijk

Trainingen en workshops

 

Bij Spaarne Veterinair kunt u terecht voor trainingen, workshops en ontwikkeltrajecten. Ze zijn specifiek gericht op de veterinaire sector en onderscheiden zich door onze persoonlijke aanpak.

 

Voor de praktijk

 

Praktijk op Koers
Wie de eigen toekomst niet bepaalt, krijgt haar toegewezen. Het vaststellen van een duidelijke koers is onmisbaar voor een succesvolle praktijk. Het brengt energie en dynamiek in uw team; het maakt duidelijk waar u en uw werknemers voor gaan. En het biedt een fundament waarop u beleid en handelen kunt baseren.

 

Vergroot je veiligheid
Stel de situatie op uw praktijk loopt uit de hand, verbaal, fysiek, of iemand wil er met de kassa vandoor. Weten u en uw collega’s hoe te handelen?

 

Teamuitje vergroot je veiligheid
Een interactief fysiek teamuitje (onderdeel van uw eigen uitgebreidere teamdag?) waarbij het accent ligt op het vergroten van je eigen fysieke veiligheid. Tijdens het teamuitje leer je de basale technieken van jezelf in veiligheid stellen.

 

Organisatie-opstellingen
Wat zorgt ervoor dat sommige patronen zich maar blijven herhalen binnen uw organisatie of team? Met behulp van organisatie-opstellingen krijgt u meer zicht op de diepere lagen van het systeem.

 

Trainingen op maat
Wij bieden verschillende in company-trainingen aan. Altijd voorafgegaan door een intakegesprek om ze zo veel mogelijk toe te snijden op de behoefte van uw organisatie. Voorbeelden van in-company trainingen die wij verzorgen, zijn ‘Feedback geven en ontvangen’, ‘Functionerings- en beoordelingsgesprekken’ en ‘Vergadertechnieken’.

 

Voor u of uw medewerkers

 

Ontwikkeltraject Veterinair Leidinggevenden
Als u werk wilt maken van uw personeel én uw eigen ontwikkeling.

 

Ontwikkeltraject Jonge Dierenartsen
Als u werk wilt maken van uw jonge dierenarts.

 

Training functioneringsgesprekken
Met plezier, inspiratie en vooral zinvol functioneringes- en beoordelingsgesprekken voeren? Dan is deze training een eye-opener.

 

Training: ‘Dierenarts de volgende stap’
U bent al langere tijd werkzaam als dierenarts en vraagt u af: En nu?

 

Workshop Persoonlijke Missie
Ontdek uw missie binnen één dag. Echt, het kan!

 

Onze Testimonials

Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.

Spaarne Coaching

Anna van burenlaan 60
2012SM Haarlem
info@spaarneveterinair.nl
06-45075993

Aanmelden nieuwsbrief