Zowel online als offline begeleiding mogelijk

Dierenarts de volgende stap

  • Je bent meer dan 10 jaar dierenarts en je wil verdieping in je werk
  • Je wil niet alleen meer op de autopilot je werk doen, dat ken je.
  • Je wilt vooral toegevoegde waarde creëren voor je werkgever en jezelf.
Printklare flyer Dierenarts de volgende stap

Wat is het?

Je hebt inmiddels aardig wat vlieguren gemaakt in je werk als dierenarts. Het werk gaat op de autopilot. Je wilt graag, jezelf verder ontwikkelen zodat je nieuwe toegevoegde waarde voor de praktijk kunt creëren. Goed voor jezelf en voor je werkgever..

Voor wie?

‘Dierenarts de volgende stap!’ is een training op maat voor mensen die zich in bovenstaande herkennen. In klein gezelschap ga je onder begeleiding met gerichte opdrachten aan de slag. Op zoek naar verdieping in je werk. Datgene toevoegen aan wat je al doet om met nog meer werkvreugde je carriere vorm te geven: dat is het doel! En voor mensen die graag met gelijkgestemden in een groep van en met elkaar willen leren.

Programma

Donderdag 19 Januari 2017: Introductie, kennismaking en intervisie
Professionele persoonlijkheidstest + individueel gesprek (dagdeel in overleg)
Woensdag 22 maart 2017: Ontdek de zingeving van jouw werk + intervisie
Workshop ‘ontdek jouw missie’ (Bij Tineke Brackel, datum van de dag in overleg)
Donderdag 17 mei 2017: En nu in actie! Jouw talenten leren inzetten
Woensdag 6 september 2017: terugkom-middag met intervisie (dagdeel)

Duur

De dag start om 9.30 en eindigt om 17.00

Locatie & Datum:

Anna van burenlaan 60, Haarlem

Aanvullende informatie:

Deze dag wordt verzorgt door Kees de Kruijf, Tijn Bettink en Tineke Brackel.
De groep bestaat uit 5 dierenartsen

Wat kost het:

1995,- euro, Excl. BTW en inclusief lunch

Onze Testimonials

Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.
Spaarne Coaching

Anna van burenlaan 60
2012SM Haarlem
info@spaarneveterinair.nl
06 – 45075993