Zowel online als offline begeleiding mogelijk

Workshops en Trainingen

Bij Spaarne Veterinair kun je terecht voor diverse trainingen en workshops, die zich onderscheiden door de persoonlijke aanpak, gericht op de veterinaire sector.
Hieronder vindt je een korte opsomming van de trainingen en workshops.

Training: ‘Dierenarts de volgende stap’

Je bent al langere tijd werkzaam als dierenarts en vraagt je af: En nu?

Workshop Persoonlijke Missie

Ontdek je missie binnen één dag. Echt, het kan!

Workshop Familie-opstellingen

Krijg in 1 dag zicht op datgene wat jou steeds tegenhoudt om die stap te maken die jij nodig hebt.

Ontwikkeltraject Jonge Dierenartsen

Je wil steviger staan in je werk en/of op zoek naar jouw loopbaan wensen

Ontwikkeltraject Veterinair Leidinggevenden

Voor veterinair leidinggevenden die zich willen verdiepen in het vak ‘leidinggeven’

Overige workshops en trainingen

Wij organiseren diverse in-company-trainingen op maat. Voor meer informatie neem contact op.

Onze Testimonials

Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.

Spaarne Coaching

Anna van burenlaan 60
2012SM Haarlem
info@spaarneveterinair.nl
06-45075993

Aanmelden nieuwsbrief