Zowel online als offline begeleiding mogelijk

Vol in je Talent!

 • Je wilt energievol in het leven (blijven) staan
 • Werken met passie en plezier; vanuit je eigen talenten en kwaliteiten
 • Je nuttig voelen, binnen én buiten de praktijk
 • Eindelijk de keuzes maken die nodig zijn
 • Kortom: VOL in JOUW TALENT staan!

Vanuit onze jarenlange ervaring als coaches zijn we tot het programma Vol in je Talent! gekomen. In onze honderden begeleidingen kwamen we veelal dezelfde thematiek tegen. Te herkennen in twee aspecten:

 • Zorg dat je doet in het leven wat écht bij je past. Weet dus wat bij je past!
 • Zorg dat je je eigen belemmeringen herkent die je steeds weer weerhouden om dat te doen wat bij je past.

Printklare flyer VOL in je Talent!

Wat is het?

Vol in je Talent! is een compleet programma met een vaste prijs. Je gaat intensief aan de slag om in korte tijd te ontdekken waar jouw talenten liggen en wat jouw persoonlijke missie is.
Vol in je Talent! is er voor dierenartsen die bovenstaande vragen herkennen en besloten hebben daar écht werk van te gaan maken. Wij hebben samen met onze netwerk-coaches alle ingrediënten samengevoegd om jou succesvol te kunnen laten zijn; in de breedste zin van het woord.
Wat ga je doen en waar bestaat Vol in je Talent! uit?

 • Je hebt een persoonlijk intakegesprek met Kees of Tijn, jij kiest.
 • Je gaat de professionele TMA persoonlijkheidsanalyse maken en nabespreken met je coach. Hierna heb je een helder beeld omtrent jouw persoonlijkheid en jouw sterke en te ontwikkelen kanten daarin.
 • Je gaat een Beroepskeuze- en activiteitenanalyse doen om te ontdekken wat bij je past en jouw blik even iets ruimer te maken dan alleen het dierenartsenvak.
 • Je gaat vervolgens naar de workshop “Ontdek jouw missie” bij Tineke Brackel. Hier leer je weer vanuit een andere invalshoek wat écht bij je past. In een dag weet je wat voor jou echt belangrijk is en waar je je op moet gaan richten. Het doel voor die dag is jouw persoonlijke missie helder hebben.
 • Je hebt 5 coachgesprekken om jouw talent vorm te gaan geven in de dagelijkse praktijk. Daarvoor ga je de volgende stappen doorlopen:
  • Bijeenkomst 1: Samenvatten van alle opgedane kennis over jezelf.
  • Bijeenkomst 2: Inzetten van de door jou ontdekte talenten in de dagelijkse praktijk.
  • Bijeenkomst 3: Functies zoeken die bij jouw talenten passen vanuit de TMA in onze database van 4000+ functies. Klik hier voor een voorbeeld.
  • Bijeenkomst 4: Je eigen belemmerende overtuigingen leren herkennen en aanpakken, zodat ze je niet langer tegenhouden in jouw wens tot verandering.
  • Bijeenkomst 5: Afhankelijk van jouw vraag.

Voor wie?

Dierenartsen die op zoek zijn naar antwoorden op de vraag ‘wat past nu écht bij mij?’ En daar in een korte periode intensief aan de slag mee wil.

Duur van het programma

Gemiddelde doorlooptijd: 3 maanden
De gesprekken duren gemiddeld 1,5 uur
De workshop “Ontdek je missie” duurt een dag

Locatie

Anna van Burenlaan 60, Haarlem

Wat kost het?

Samen met onze netwerkpartners hebben wij een speciaal tarief voor dit programma.

 • Voor particulieren bedraagt dit €1.495, inclusief btw.
 • Betaalt de werkgever, dan is het tarief €1.795, exclusief btw.

Onze Testimonials

Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.
Spaarne Coaching

Anna van burenlaan 60
2012SM Haarlem
info@spaarneveterinair.nl
06 – 45075993