Online coaching en begeleiding

Wij bieden onze coaching en begeleiding aan via  Zoom, FaceTime en Skype.

 – Vrijblijvend intakegesprek altijd mogelijk –

Ontwikkeltrajecten

In samenwerking met de KNMvD heeft Spaarne Veterinair twee ontwikkeltrajecten opgezet: voor Jonge Dierenartsen en voor Veterinair Leidinggevenden. Daarnaast is er een traject voor dierenartsen die al langer in loondienst werkzaam zijn.

In de trajecten gaan we een jaar lang intensief aan de slag voor blijvende verandering. Het samen leren met een groep collega’s is daarbij van grote waarde.

Ontwikkeltraject Jonge Dierenartsen

Als je werk wilt maken van je toekomst, is dit traject wat voor jou!

Ontwikkeltraject Veterinair Leidinggevenden

Leer in dit traject hoe je werk kunt maken van je personeel én je eigen ontwikkeling.

Training: ‘Dierenarts de volgende stap’

Je bent al langere tijd werkzaam als dierenarts en vraagt je af: En nu?

Onze Testimonials

Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.
Spaarne Coaching

Anna van burenlaan 60
2012SM Haarlem
info@spaarnecoaching.nl
06 – 53123185
06 – 55541852