Zowel online als offline begeleiding mogelijk

Intercollegiaal Overleg Dierenartsen (IOD)

Spaarne Veterinair is de IOD-specialist in Nederland!

  • Als u zich als professional verder wil ontwikkelen
  • Als u dit samen met collega’s wil doen
  • Als u hiermee uw CKRD-nascholingspunten wil behalen

Wat is het?

Binnen diverse dienstverlenende beroepsgroepen is intercollegiaal overleg een wezenlijk onderdeel om je te blijven ontwikkelen. Kort gezegd richt IOD-Casuïstiek zich op de professie; de vakinhoudelijke kant van het functioneren. IOD-Intervisie richt zich op de professional; de persoonlijke kant van het functioneren

Accreditatie

Binnen het CKRD vallen het Intercollegiaal Overleg Casuïstiek en Intervisie onder de zogenoemde Informele Nascholingsactiviteiten. Voor herregistratie binnen het CKRD moeten dierenartsen in 5 jaar tijd minimaal 30 nascholingspunten halen door deel te nemen aan Intercollegiaal Overleg Casuïstiek en/of Intervisie. Dit komt neer op gemiddeld 3 bijeenkomsten per jaar (2 punten per bijeenkomst).

Meer weten over IOD-Casuïstiek
Meer weten over IOD-Intervisie

Artikelelen TvD

Artikel TvD intervisie
Intervisie Boehringer Ingelheim klaar voor accreditatie

Onze Testimonials

Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.

Spaarne Coaching

Anna van burenlaan 60
2012SM Haarlem
info@spaarneveterinair.nl
06 – 45075993