10-jarig bestaan ontwikkeltrajecten. Ken je eigenlijk onze jubileumactie al?

Spaarne Veterinair

Voel je STERK in je WERK!

Spaarne Veterinair is een onderdeel van Spaarne Coaching en staat voor de groei en ontwikkeling van de dierenarts en de dierenartspraktijk. Of je nu maatschapslid bent, praktijkmanager, para-veterinair of dierenarts; samen heb je een klus te klaren. Wat is er mooier dan dat ieder lid van het team het beste uit zichzelf kan halen. Zodat het resultaat van de praktijk verbetert en het werkplezier toeneemt. En dat levert zeker veel op, weten wij uit ervaring. 

Onze Missie: Wij helpen bij duurzame ontwikkeling van menselijk kapitaal.

Onze Visie: Wij maken de waarde en het belang van het menselijk talent inzichtelijk door mensen met zichzelf en hun omgeving te verbinden.

Introductiefilm Tijn Bettink

Introductiefilm Kees de Kruijf

Onze Testimonials

Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
Nieuwe vragen geven nieuwe inzichten, Tijn stelt mij die vragen. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Een essentieel onderdeel bestaat uit het zelf vormgeven van het traject en het zelf initiëren van verandering, met als doel zelfinzicht.
Zowel Tijn als Kees brengen via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Tineke weet in 1 dag de essentie over mijn persoonlijke missie helder te krijgen. Een unieke ervaring die iedereen zou moeten doen. Suzan
Investeren in je medewerkers is goed voor de medewerker, de patiënt, de klant en daarmee ook voor de Spoedkliniek! Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam, MCD.
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg en IJweg
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.

Spaarne Coaching

Anna van burenlaan 60
2012SM Haarlem
info@spaarnecoaching.nl
06 - 53123185
06 - 55541852

Aanmelden nieuwsbrief

10 jarig jubileum Ontwikkeltrajecten

speciaal aanbod

tot wel 500 euro jubileum korting

Ontwikkeltrajecten aanbod