Naar Spaarne Coaching.nl
              
Voor de Dierenarts
Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
De coach brengt via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
Het OJD heeft mijn jonge dierenarts bewuster gemaakt van haar eigen competenties en haar gedrag. Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Hoofdvaart & IJweg
Het OVL, nuttig voor elke dierenarts! Het is een jaar investeren in jezelf. 'Maartje Steendam, DK Het Overbosch'
De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.
Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. Ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
Wie kan mij helpen mijzelf en mijn praktijk weer de goede richting te geven? Denk dan aan Spaarne Coaching. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg & IJweg
Durf in de spiegel te kijken, het OVL levert je veel op. 'Caroline Stelma, DK Arnhem Zuid-West'
Het OVL geeft een denkwijze die eenvoudig is door te voeren op de praktijk met heel veel positief resultaat. Diverse OVL deelnemers
Fijn dat er binnen het OJD en OVL zoveel cursusdagen zijn. Je hebt echt tijd om het geleerde in de praktijk te brengen en veranderingen in (eigen) gedrag door te voeren. Heel persoonlijke begeleiding door Tijn. Diverse deelnemers aan het OJD en OVL
Waarom is er geen Ontwikkeltraject voor dierenartsen in loondienst? Iedereen zou dit moeten doen. Deelnemer OJD en OVL.
Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd. Een cursus waar ik de rest van mijn leven profijt van ga hebben. haalt echt het beste uit mij naar boven.
 • Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd, daardoor doe ik nu wat ik echt leuk vind en dat is ten slotte het belangrijkste. Nogmaals dankjewel voor alles wat ik heb geleerd Tijn! en binnen mijn eigen werk in de praktijk bewijst het al zijn nut. Mariëlle Beliën
 • De coach brengt via professionele methoden, zonder daarbij de intuïtie te schuwen, contouren aan in het verhaal dat wij over onszelf vertellen. Dit helpt om een beter begrip te ontwikkelen over de dynamiek van je eigen leven.
 • Het OJD heeft mijn jonge dierenarts bewuster gemaakt van haar eigen competenties en haar gedrag.
Tessy Ernst, directeur Spoedkliniek voor Dieren, MCD
 • Hoe kan ik mijn personeel betrekken in de bedrijfsvoering en elkaar met vertrouwen en respect te behandelen? Denk dan aan Spaarne Coaching!. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Hoofdvaart & IJweg
 • Het OVL, nuttig voor elke dierenarts! Het is een jaar investeren in jezelf. 'Maartje Steendam, DK Het Overbosch'
 • De aanpak van Spaarne Coaching wordt gekarakteriseerd door de interesse voor de persoon die zij op dat moment tegenover zich hebben, en het verbinden van het professionele en het privé aspect van het leven van diegene.
 • Kees en Tijn, wat zijn jullie bevlogen mannen. Je weet dat het besmettelijk is. Ik heb het ervaren. Dank voor het vertrouwen en de vele inspirerende bijeenkomsten. Nicole Mastenbroek (Dankwoord promotieonderzoek 'the arts of staying engaged')
 • Wie kan mij helpen mijzelf en mijn praktijk weer de goede richting te geven? Denk dan aan Spaarne Coaching. Laat je helpen door mensen met verstand van zaken en herontdek jezelf, je bedrijf en je personeel. Richard van Dortmont, Dierenkliniek Toolenburg & IJweg
 • Durf in de spiegel te kijken, het OVL levert je veel op. 'Caroline Stelma, DK Arnhem Zuid-West'
 • Het OVL geeft een denkwijze die eenvoudig is door te voeren op de praktijk met heel veel positief resultaat. Diverse OVL deelnemers
 • Fijn dat er binnen het OJD en OVL zoveel cursusdagen zijn. Je hebt echt tijd om het geleerde in de praktijk te brengen en veranderingen in (eigen) gedrag door te voeren. Heel persoonlijke begeleiding door Tijn. Diverse deelnemers aan het OJD en OVL
 • Waarom is er geen Ontwikkeltraject voor dierenartsen in loondienst? Iedereen zou dit moeten doen. Deelnemer OJD en OVL.
 • Ik ben ontzettend blij dat ik het Ontwikkeltraject heb gevolgd. Een cursus waar ik de rest van mijn leven profijt van ga hebben. haalt echt het beste uit mij naar boven.
Voor de Praktijk

Aanmelden nieuwsbrief

Voornaam:
Achternaam:
Email adres:
Selecteer uw interesses:
Algemeen:
Veterinair:
 

Vol in je Talent!

 

 
 
 • Je wilt energievol in het leven (blijven) staan
 • Werken met passie en plezier; vanuit je eigen talenten en kwaliteiten
 • Je nuttig voelen, binnen én buiten de praktijk
 • Eindelijk de keuzes maken die nodig zijn
 • Kortom: VOL in JOUW TALENT staan!

 

Vanuit onze jarenlange ervaring als coaches zijn we tot het programma Vol in je Talent! gekomen. In onze honderden begeleidingen kwamen we veelal dezelfde thematiek tegen. Te herkennen in twee aspecten: 

 1. Zorg dat je doet in het leven wat écht bij je past. Weet dus wat bij je past!
 2. Zorg dat je je eigen belemmeringen herkent die je steeds weer weerhouden om dat te doen wat bij je past.

 

Printklare flyer VOL in je Talent!

 

Wat is het?

Vol in je Talent! is een compleet programma met een vaste prijs. Je gaat intensief aan de slag om in korte tijd te ontdekken waar jouw talenten liggen en wat jouw persoonlijke missie is.

Vol in je Talent! is er voor dierenartsen die bovenstaande vragen herkennen en besloten hebben daar écht werk van te gaan maken. Wij hebben samen met onze netwerk-coaches alle ingrediënten samengevoegd om jou succesvol te kunnen laten zijn; in de breedste zin van het woord.

Wat ga je doen en waar bestaat Vol in je Talent! uit?

 1. Je hebt een persoonlijk intakegesprek met Kees of Tijn, jij kiest.
 2. Je gaat de professionele TMA persoonlijkheidsanalyse maken en nabespreken met je coach. Hierna heb je een helder beeld omtrent jouw persoonlijkheid en jouw sterke en te ontwikkelen kanten daarin.
 3. Je gaat een Beroepskeuze- en activiteitenanalyse doen om te ontdekken wat bij je past en jouw blik even iets ruimer te maken dan alleen het dierenartsenvak.
 4. Je gaat vervolgens naar de workshop "Ontdek jouw missie" bij Tineke Brackel. Hier leer je weer vanuit een andere invalshoek wat écht bij je past. In een dag weet je wat voor jou echt belangrijk is en waar je je op moet gaan richten. Het doel voor die dag is jouw persoonlijke missie helder hebben.
 5. Je hebt 5 coachgesprekken om jouw talent vorm te gaan geven in de dagelijkse praktijk. Daarvoor ga je de volgende stappen doorlopen:
  1. Bijeenkomst 1: Samenvatten van alle opgedane kennis over jezelf.
  2. Bijeenkomst 2: Inzetten van de door jou ontdekte talenten in de dagelijkse praktijk.
  3. Bijeenkomst 3: Functies zoeken die bij jouw talenten passen vanuit de TMA in onze database van 4000+ functies. Klik hier voor een voorbeeld.
  4. Bijeenkomst 4: Je eigen belemmerende overtuigingen leren herkennen en aanpakken, zodat ze je niet langer tegenhouden in jouw wens tot verandering.
  5. Bijeenkomst 5: Afhankelijk van jouw vraag.

Voor wie?

Dierenartsen die op zoek zijn naar antwoorden op de vraag 'wat past nu écht bij mij?' En daar in een korte periode intensief aan de slag mee wil.

Duur van het programma

Gemiddelde doorlooptijd: 3 maanden

De gesprekken duren gemiddeld 1,5 uur

De workshop "Ontdek je missie" duurt een dag

Locatie

Anna van Burenlaan 60, Haarlem

Wat kost het?

Samen met onze netwerkpartners hebben wij een speciaal tarief voor dit programma.

 • Voor particulieren bedraagt dit €1.495, inclusief btw.
 • Betaalt de werkgever, dan is het tarief €1.795, exclusief btw.

Meer informatie / aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden kun je het contact formulier invullen. 

Of download de Brochure Vol in je Talent! 

Je kunt ons ook bellen of mailen:

 • Tijn Bettink: 06-53123185 / tijn@spaarnecoaching.nl
 • Kees de Kruijf: 06-55541852 / kees@spaarnecoaching.nl
Deel deze pagina

Agenda

12 en 13 november 2019 Houten

Workshop 'functioneringsgesprekken'


25 September 2019 Houten

Van Die-Ren-Arts naar Dieren-Arts!


18 September 2019 Houten

Maak duurzaam werk van uw personeel. Zorg dat personeel de weg naar uw praktijk weet te vinden


Bij u op locatie

Wat als het nu eens 'uit de hand loopt?'© Copyright Spaarne Veterinair 2015 | Realisatie: Bohnenn Webdesign Haarlem